Παραρτήματα

Αθήνα

Το Παράρτημα της O.M.E.P. Αθήνας δραστηριοποιείται από το 1959 στο χώρο της Προσχολικής και Πρώτης Σχολικής Ηλικίας, οργανώνοντας ημερίδες, σεμινάρια, διαλέξεις, εργαστήρια παιδαγωγικού και κοινωνικού περιεχομένου με σκοπό την ενημέρωση και επιμόρφωση των μελών του. Επιπλέον, στα πλαίσια της κοινωνικής του δράσης πραγματοποιεί εκδηλώσεις που αφορούν αποκλειστικά το παιδί, με τις οποίες δίνεται η ευκαιρία σε μεγάλο αριθμό παιδιών να εκφραστούν και να δράσουν. Παράλληλα συνεργάζεται με φορείς, συλλόγους και οργανισμούς με κοινό στόχο τη βελτίωση της Αγωγής και Εκπαίδευσης παιδιών 0-8 ετών. Η πλούσια δράση των Δ.Σ. του Παραρτήματος έχει ως αποτέλεσμα, τη μεγάλη αύξηση του αριθμού των μελών του και την ενεργό συμμετοχή τους στις δραστηριότητες της οργάνωσης.

Πρόεδρος: Έφη Μανίτσα
Αντιπρόεδρος: Αθηνά Αβδελά
Γραμματέας: Κωνσταντίνα Φραγκή
Ταμίας: Στέλλα Μπελιά
Ειδ. Γραμματέας: Αναστασία Δίπλα
Μέλη:

Ελένη Πασχαλίδου/Κωνσταντίνα Γκαραγκάνη,         Έφη Μπάκα

Διεύθυνση: Λυκούργου 38, 176 76 Καλλιθέα
website: http://omepathens.blogspot.gr
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο: 6979370031

Αλεξανδρούπολη

Τα ιδρυτικά μέλη του Παραρτήματος Ο.Μ.Ε.Ρ. Αλεξανδρούπολης συνήλθαν στις 29/3/1994 στις εγκαταστάσεις του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών του Δ.Π.Θ. και διεξήγαγαν αρχαιρεσίες από τις οποίες εξελέγη το πρώτο Δ.Σ. Το Παράρτημα Αλεξανδρούπολης μέσα στα πλαίσια των γενικότερων στόχων και σκοπών της Ο.Μ.Ε.Ρ. προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει και να ενημερώσει εκπαιδευτικούς και γονείς, αλλά και όσους ασχολούνται με την αγωγή του παιδιού, με κάθε δυνατό μέσο, επίσης οργανώνει δράσεις που αφορούν το ίδιο το παιδί. Οργανώνει με μεγάλη επιτυχία, διαλέξεις, σεμινάρια, ημερίδες παρουσιάσεις βιβλίων, παιδικές γιορτές, παιδικές παραστάσεις. Για πολλά χρόνια είχε δική του κουκλοθεατρική ομάδα και έδινε πολλές παραστάσεις σε όλο τον νομό. Καθιέρωσε το θεσμό της γιορτής της μητέρας και της γιορτής για το καλωσόρισμα των μαθητών της πρώτης τάξης.

Πρόεδρος: Μαλκοπούλου Έμη
Αντιπρόεδρος: Τσίρτσης Παναγιώτης
Γεν. Γραμματέας: Ζαχαριάδου Θάλεια
Ταμίας: Μπουτζιλούδη Χρυσούλα
Μέλη: Κυβιρτζίκης Ευστράτιος, Σταυρίδου Χρύσα, Γεωργιάδου Χρυσούλα
Τηλέφωνο:  6976470782
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
website: http://omepalexandr.blogspot.gr/

Βόλος

Πρόεδρος: Γεωργία Ευσταθιάδου, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αντιπρόεδρος: Δέσποινα Ευαγγέλου, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Γεν. Γραμματέας: Μαρία Θεοδωρακάκου, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ταμίας: Νεκταρία Μαρινάκου, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ειδ. Γραμματέας: Ευγενία Καραγεώργου, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Δημ. Σχέσεις: Ελένη Καραδήμου, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Μέλος: Καίτη Καραχάλιου, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο: 2421022564 (12ο Νηπιαγωγείο Βόλου)
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
website: http://omepvolou.blogspot.gr

Θεσσαλονίκη

Το Παράρτημα της Ο.Μ.Ε.Ρ. στη Θεσσαλονίκη ιδρύθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1990 και απευθύνεται σε κάθε ενήλικο άτομο που ενδιαφέρεται για την εκπαίδευση και τη φροντίδα των παιδιών προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας. Οργανώνοντας διάφορες δράσεις, όπως: σεμινάρια, ημερίδες, συνέδρια, εκδηλώσεις με πρωταγωνιστές τα ίδια τα παιδιά, επιδιώκει να προασπίζεται το δικαίωμά τους στην εκπαίδευση και στο παιχνίδι.

Πρόεδρος:
Δρ. Βασιλική Πλιόγκου,
Ακαδημαϊκά Υπεύθυνη Τομέα
Προσχολικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής
Μητροπολιτικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αντιπρόεδρος:
Γλυκερία Πλιάμπα,
Εκπαιδευτικός - Μουσειοπαιδαγωγός,
Αντιπρόεδρος Παιδικού Μουσείου Θεσσαλονίκης.
Γεν. Γραμματέας:
Παναγιώτα Μιχαηλίδου,
Νηπιαγωγός, M.Sc. Πολιτισμικής Πληροφορικής
Μουσειολογίας Πανεπιστημίου Αιγαίου.
Ταμίας:
Μαρία Πετκανοπούλου,
Νηπιαγωγός - Συγγραφέας.
Μέλη:
Δρ. Μελπομένη Κανατσούλη,
Καθηγήτρια Παιδικής Λογοτεχνίας
Τμήματος Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης Α.Π.Θ.
Δρ. Βιργινία Αρβανιτίδου,
Υπεύθυνη Πολιτιστικών Θεμάτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας
Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης.
Διεύθυνση: Ναυάρχου Βότση 31, 564 31 Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 6932762789
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
website: http://omepthess.blogspot.gr

 

Ιωάννινα

Το Παράρτημα Ο.Μ.Ε.Ρ. Ιωαννίνων είναι από τα πιο ενεργά παραρτήματα και οργανώνει διαλέξεις, σεμινάρια, ημερίδες παρουσιάσεις βιβλίων, παιδικές γιορτές και παιδικές παραστάσεις για τα μέλη του.

Πρόεδρος: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αντιπρόεδρος: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Γεν. Γραμματέας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ταμίας: Κουλουμπή Γεωργία
Ειδ. Γραμματέας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Μέλος: Λαδιάς Βασίλης
Τηλέφωνο: 6955990967
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
website: http://omepioan.blogspot.gr/
facebook: https://www.facebook.com/omepioannina/

 

Πάτρα

Το τοπικό παράρτημα της Ο.Μ.Ε.Ρ. στην Πάτρα ιδρύθηκε από μια ομάδα νηπιαγωγών το 1995. Πρώτη πρόεδρος του ήταν η σύμβουλος προσχολικής αγωγής του Νομού κα Μαντώ Μηναδοπούλου. Έκτοτε με πρωτοβουλία των εκάστοτε Διοικητικών Συμβουλίων έχουν διοργανωθεί πολλά σεμινάρια ή ημερίδες, που αφορούσαν σχεδόν σε όλα τα θέματα που άπτονται της φροντίδας και εκπαίδευσης του παιδιού της πρώτης σχολικής ηλικίας.

Πρόεδρος: Αικατερίνη Τσούβαλη, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αντιπρόεδρος: Γιάννα Λιάζου, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Γεν. Γραμματέας: Αγγελική Κοκκόση, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ταμίας: Δρ. Αναστασία Μισιρλή, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ειδ. Γραμματέας: Γλυκερία Φραγκιαδάκη, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Μέλη:
Μαριάννα Καρέλου, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Βασιλική Μαντζουράτου, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο:  6974737937, 6978658564
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
website: http://omepatra.blogspot.gr/

 

Ρόδος

 

Πρόεδρος: Ελπίδα Ταμβακά, Νηπιαγωγός, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αντιπρόεδρος: Ευγενία Γκέλμπεση, Νηπιαγωγός, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Γεν. Γραμματέας: Ειρήνη Τριάντου, Νηπιαγωγός, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ταμίας: Πολυξένη (Ξένια) Ζαχαριάδου, Νηπιαγωγός, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ειδ. Γραμματέας: Αρετή Σιάτρα, Νηπιαγωγός, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Μέλη:
Ιωάννα Καλιάρα, Νηπιαγωγός, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ανδριάνα Ροϊνιώτη, Δασκάλα, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο: 2241043292, 6942604245
Διεύθυνση: 18ο Νηπιαγωγείο Ρόδου
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
website: http://omeprodos.blogspot.gr/

Κρήτη

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

site: http://omepkritis.blogspot.gr/

To Παράρτημα Κρήτης της Ο.Μ.Ε.Ρ. βρίσκεται υπό αναστολή  Το Παράρτημα Κρήτης της Ο.Μ.Ε.Ρ. ιδρύεται το 1993 και φέτος συμπληρώνει 19 χρόνια λειτουργίας και προσφοράς στο χώρο της προσχολικής εκπαίδευσης. Μέσα σ' αυτά τα χρόνια έχει να επιδείξει αξιόλογο έργο όπως: Εκθέσεις Παιδικών δημιουργιών και παραστάσεις κουκλοθεάτρου, Βιβλιοπαρουσιάσεις, βραδιές παιδικής λογοτεχνίας με εξέχοντες καλεσμένους όπως την κ. Αγγ. Βαρελά, Θ. Χορτιάτη, και Β. Χαρωνίτη. Εργαστήρια κατασκευής και εμψύχωσης κούκλας, μουσικοκινητικής αγωγής (συστήματος ΟΡΦ), δραματοποίησης, θεατρικού παιχνιδιού, κηροπλαστικής. Σεμινάρια για το παιχνίδι, το παιδικό βιβλίο, τη Μουσειακή Εκπαίδευση, την Αγωγή Υγείας, τις Φυσικές Επιστήμες, την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση, τη Γραφή και την Ανάγνωση, τις Διαταραχές του λόγου και για ζητήματα ψυχολογίας της προσχολικής ηλικίας.

Φλώρινα

Το παράρτημα Φλώρινας βρίσκεται υπό αναστολή