14 Μάι

"Βιωσιμότητα μέσω της πολιτιστικής κληρονομιάς"

Η  OMEP Ελλάδος (Ελληνική Επιτροπή της Παγκόσμιας Οργάνωσης Προσχολικής Εκπαίδευσης), το Σουηδικό Ινστιτούτο Αθηνών και η Πρεσβεία της Σουηδίας στην Αθήνα, σας προσκαλούν σε ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο ψυχαγωγικής μάθησης μέσω της πολιτιστικής κληρονομιάς, με επίκεντρο τη βιογραφία. Το σεμινάριο απευθύνεται κυρίως σε νηπιαγωγούς, παιδαγωγούς, προσωπικό μουσείων, άτομα και άτομα που ασχολούνται με την πολιτιστική κληρονομιά, αλλά και σε κάθε άλλο ενδιαφερόμενο.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στα αγγλικά και είναι δωρεάν. Το ίδιο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί δύο φορές, στις 20 και στις 22 Μαΐου, στις 6:00 μ.μ. στο Σουηδικό Ινστιτούτο Αθηνών (Μητσαίων 9, Αθήνα), αλλά και διαδικτυακά μέσω Zoom .

Για να δηλώσετε συμμετοχή (είτε με φυσική παρουσία, είτε διαδικτυακά), παρακαλούμε εγγραφείτε εδώ: https://www.sia.gr/en/articles.php?tid=991&page=1

Περισσότερες πληροφορίες: Ελένη Άνδροβικ, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , τηλ. 210 92 32 102.

Για να δείτε αναλυτικά το περιεχόμενο του σεμιναρίου, μπορείτε να πατήσετε εδώ 

23 Απρ

Το 14ο Πανελλήνιο Συνέδριο, με Διεθνή Συμμετοχή, της Ελληνικής Επιτροπής Προσχολικής Εκπαίδευσης (Organisation Mondial pour l’Education Préscolaire – Ο.Μ.Ε.Ρ.) πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 9, 10 & 11 Μαΐου του 2025, στα Ιωάννινα, σε συνεργασία με το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών, υπό την αιγίδα της Σχολής Επιστημών Αγωγής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Το θέμα του συνεδρίου είναι το «Αναλυτικό Πρόγραμμα στην προσχολική και πρωτοσχολική εκπαίδευση: Έρευνα, Πολιτικές και Εκπαιδευτική Πράξη».

Ερωτήματα όπως «τι πρέπει να μαθαίνουν τα μικρά παιδιά, πώς και γιατί» αποτελούν κεντρικά ερωτήματα κάθε προβληματισμού για την εκπαίδευση. Τις απαντήσεις σε αυτά μπορούμε να τις βρούμε στα Αναλυτικά Προγράμματα και στην παιδαγωγική που προτείνουν. Το Αναλυτικό Πρόγραμμα, τόσο ως επίσημο κείμενο όσο και ως πρόγραμμα που συνδιαμορφώνεται στην πράξη, δίνει απαντήσεις σε μια σειρά ζητημάτων που αφορούν την εκπαίδευση των μικρών παιδιών και εκφράζει συγκεκριμένες αντιλήψεις και θεωρήσεις που έχουν πολιτικές, κοινωνικές, πολιτισμικές και ιστορικές διαστάσεις. Σήμερα, σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, σε μια εποχή διεθνούς οικονομικής, κοινωνικής, πολιτικής και οικολογικής κρίσης, η συζήτηση για τα Αναλυτικά Προγράμματα και τι αξίζει να μάθουν τα παιδιά, πώς και γιατί είναι εξαιρετικά αναγκαία, ενδιαφέρουσα και επίκαιρη μετά και την πρόσφατη αναθεώρησή τους στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση στη χώρα μας. Σχετίζεται με την εικόνα του παιδιού και την παιδαγωγική που οραματιζόμαστε και μας καλεί να αναρωτηθούμε τι θέλουμε για τα παιδιά τώρα και στο μέλλον, τι είδους Αναλυτικό Πρόγραμμα χρειάζονται και ποιος πρέπει να αποφασίζει για το περιεχόμενό του. Για να απαντήσουμε σε όλα αυτά τα ερωτήματα καλούμαστε να δούμε κριτικά παραδοχές και αντιλήψεις για το Αναλυτικό Πρόγραμμα της πρώτης παιδικής ηλικίας, τον ρόλο και τη λειτουργία του στην εκπαιδευτική διαδικασία, την πολιτική του σημασία, τις ποικίλες παραμέτρους που το επηρεάζουν, τον τρόπο που αναπτύσσεται, τις αντιλήψεις που απηχεί και τις παιδαγωγικές που αντανακλά.

Ορίζοντας όλες αυτές τις διαστάσεις, προσκαλούμε ερευνητές/-τριες, εκπαιδευτικούς, παιδαγωγούς, φοιτητές/-τριες και επαγγελματίες να συμμετέχουν σε αυτή τη διεθνή επιστημονική συζήτηση με στόχο να εμπλουτίσουμε τον διάλογο σχετικά με το διεπιστημονικό πεδίο των Αναλυτικών Προγραμμάτων και να αναζητήσουμε νέες ερευνητικές προσεγγίσεις, εκπαιδευτικές πολιτικές και ερμηνείες του στην πράξη.

Οι θεματικές περιοχές του 14ου Συνεδρίου:

  • Το Αναλυτικό Πρόγραμμα και τα δικαιώματα των παιδιών (π.χ. το δικαίωμα στο παιχνίδι, το δικαίωμα στην ενεργητική συμμετοχή)
  • Το Αναλυτικό Πρόγραμμα και ο ρόλος των συμμετεχόντων (π.χ. εκπαιδευτικοί, μαθητές/τριες, στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη του ΑΠ, γονείς και κηδεμόνες)
  • Το Αναλυτικό Πρόγραμμα και η προσχολική αγωγή και φροντίδα των παιδιών 0-4 ετών
  • Αναλυτικά Προγράμματα, αρχική εκπαίδευση και επιμόρφωση των εκπαιδευτικών
  • Το Αναλυτικό Πρόγραμμα και οι μεταβάσεις των παιδιών (π.χ. ομαλή μετάβαση από την οικογένεια στο σχολείο, από το νηπιαγωγείο στο δημοτικό)
  • Το Αναλυτικό Πρόγραμμα για παιδιά προσχολικής και πρωτοσχολικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες
  • Αναλυτικό Πρόγραμμα και Εκπαιδευτικές Πολιτικές (π.χ. σχεδιασμός, εφαρμογή και αξιολόγηση του ΑΠ, βασικές δεξιότητες του 21ου αιώνα, σχολικά εγχειρίδια)
  • Αναλυτικό Πρόγραμμα, μαθησιακές περιοχές και γνωστικά αντικείμενα (π.χ. Γλώσσα, Μαθηματικά, Μουσική, Εικαστικά, Φυσική Αγωγή, Φυσικές Επιστήμες, εργαστήρια δεξιοτήτων)
  • Αναλυτικά Προγράμματα και διαφορετικότητα (π.χ. διαπολιτισμική εκπαίδευση, διαφοροποιημένη παιδαγωγική, συμπεριληπτική εκπαίδευση)
  • Αναλυτικό Πρόγραμμα και αξιολόγηση της μάθησης και της ανάπτυξης του παιδιού (π.χ. παιδαγωγική τεκμηρίωση, παρατήρηση, πορτφόλιο, αυτο-αξιολόγηση)
  • Αναλυτικό Πρόγραμμα και μαθησιακές εμπειρίες (π.χ. οργάνωση χρόνου και χώρου, σχέσεις εκπαιδευτικών και παιδιών, μεθοδολογικές προσεγγίσεις)
  • Μοντέλα Αναλυτικών Προγραμμάτων (π.χ. Ρέτζιο Εμίλια και αναδυόμενο πρόγραμμα, κλειστό-ανοικτό ΑΠ, αναπτυξιακά κατάλληλες πρακτικές)

Η Οργανωτική Επιτροπή καλεί όσους και όσες ενδιαφέρονται, να υποβάλουν εργασίες σχετικές με τη θεματολογία του Συνεδρίου.

Στο 14ο Συνέδριο της ΟΜΕΡ πρόκειται να φιλοξενηθούν:

  • προφορικές ανακοινώσεις επιστημονικών εργασιών
  • προφορικές ανακοινώσεις εκπαιδευτικών δράσεων
  • συμπόσια
  • αναρτημένες ανακοινώσεις επιστημονικών εργασιών (αφίσες)
  • αναρτημένες ανακοινώσεις εκπαιδευτικών δράσεων (αφίσες)
  • εργαστήρια που απευθύνονται σε ενήλικες

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

Προθεσμία υποβολής περιλήψεων εργασιών: 18/10/2024

Διεξαγωγή Συνεδρίου: 9-11/5/2025

 

Η Πρόεδρος

της Επιστημονικής Επιτροπής

Η Πρόεδρος

του Συνεδρίου

Η Πρόεδρος

της Οργανωτικής Επιτροπής
Ε. Σοφού Ε. Κατσικονούρη Α. Βελλοπούλου

Επίκουρη Καθηγήτρια,

Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών,

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Εκπαιδευτικός ΠΕ60,

Νομικός, Med

Πρόεδρος ΟΜΕΡ Ελλάδος

Νηπιαγωγός

ΕΔΙΠ ΤΕΕΑΠΗ Παν. Πατρών,

Γραμματέας ΟΜΕΡ Ελλάδος

 

02 Απρ

14o Πανελλήνιο Συνέδριο της ΟΜΕΡ

«Αναλυτικό Πρόγραμμα στην προσχολική και πρωτοσχολική εκπαίδευση: Έρευνα, Πολιτικές και Εκπαιδευτική Πράξη »

Στις 9, 10 & 11 Μαΐου του 2025, θα πραγματοποιηθεί στα Ιωάννινα το 14 ο Πανελλήνιο Συνέδριο, με τη Διεθνή Συμμετοχή, της Ελληνικής Επιτροπής Προσχολικής Εκπαίδευσης (Organisation Mondial pour l'Education Préscolaire – Ο.Μ.Ε.Ρ.) το οποίο οργανώνεται σε συνεργασία με το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών, υπό την αιγίδα της Σχολής Επιστημών Αγωγής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

Προθεσμία υποβολής περιλήψεων εργασιών: 18/10/2024 

Διεξαγωγή συνεδρίου: 9-11/05/2025

Για να διαβάσετε αναλυτικά την 1η Ανακοίνωση του 14ου Πανελλήνιου Συνεδρίου της ΟΜΕΡ  παρακαλούμε πατήστε εδώ 

 

23 Ιαν

To 76 Παγκόσμιο Συνέδριο και Συνέλευση της OMEP θα πραγματοποιηθεί στην Μπανγκόγκ της Ταϋλάνδης από τις 15 έως τις 19 Ιουλίου 2024. Στο θέμα του Συνεδρίου είναι: «Από την αρχή για την ECCE: Βήμα μπροστά όλοι μαζί» (“Right from the Start for ECCE : Step Beyond All Together»).

περισσότερα...
23 Ιαν

Το Ευρωπαϊκό Συνέδριο και η Συνέλευση της ΟΜΕΡ για το 2024 θα πραγματοποιηθούν στο Kristianstad University της Σουηδίας, από τις 24 έως τις 26 Απριλίου 2024. Το θέμα του Συνεδρίου είναι «Αειφορία από την αρχή...» («Sustainability from the Start.. .»).

περισσότερα...
04 Νοε

Αγαπητοί συνάδελφοι και μέλη της κοινότητας της ΟΜΕΡ,

Εμείς, τα μέλη της Παγκόσμιας Εκτελεστικής Επιτροπής, απευθυνόμαστε με αγάπη και σεβασμό σε όλους εσάς, αυτή τη φοβερή στιγμή για τον κόσμο, και ειδικά για τα παιδιά και τις οικογένειες στη ζώνη συγκρούσεων στο Ισραήλ και στην Παλαιστίνη. Οι καρδιές μας πενθούν και ευχόμαστε σε αυτό το μήνυμα να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε, με κάποιον τρόπο, στην επιστολή που στάλθηκε από την Επιτροπή της ΟΜΕΡ Ισραήλ, και ορισμένα άλλα μηνύματα που προέρχονται από μεμονωμένα μέλη, όπου αποδίδεται στην ΟΜΕΡ είτε μεροληψία είτε χλιαρός τρόπος καταγγελίας των εγκλημάτων κατά του άμαχου πληθυσμού που έχουν διαπραχθεί και εξακολουθούν να διαπράττονται σε αυτές τις περιοχές της Μέσης Ανατολής. Η ΟΜΕΡ, συνεπής με τις ιδρυτικές αρχές της, το Παγκόσμιο Σύνταγμά της και τη δέσμευσή της στο Διεθνές Ανθρωπιστικό Δίκαιο, καταδικάζει σθεναρά όλες τις επιθέσεις και τα εγκλήματα κατά του άμαχου πληθυσμού, ιδιαίτερα των παιδιών στο Ισραήλ και την Παλαιστίνη, και αυτό δηλώνεται ξεκάθαρα στην αρχή της «δήλωσης της ΟΜΕΡ για την Ισραηλινοπαλαιστινιακή σύγκρουση» της 11ης Οκτωβρίου 2023 και στο πνεύμα της «Διακήρυξης της Παγκόσμιας Συνέλευσης της ΟΜΕΡ 2022», που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα. Αναγνωρίζουμε ότι τα περισσότερα μέλη της ΟΜΕΡ είναι ανθρωπιστές και παιδαγωγοί, και ίσως δεν γνωρίζουν ορισμένα από τα βαθιά γεωπολιτικά και ανθρωπιστικά προβλήματα που έχουν υπάρξει σε αυτή την περιοχή για πολλά, πολλά χρόνια. Ωστόσο, είμαστε σίγουροι ότι κανένας πόλεμος δεν είναι δίκαιος, ότι το δίκαιο είναι η ειρήνη, ο διάλογος, η ανθρώπινη κατανόηση, και ότι τα μέλη της ΟΜΕΡ δεσμεύονται για την οικοδόμηση πολιτισμών ειρήνης, σεβασμού και συνύπαρξης, πάνω απ' όλα, με έμφαση στην προστασία και εκπαίδευση των μικρών παιδιών. Θέλουμε να καταστήσουμε σαφές ότι τα μέλη της ΟΜΕΡ ανησυχούν και απογοητεύονται από τη φρικτή και απάνθρωπη επίθεση από τη Χαμάς κατά των αμάχων, και ότι θεωρούμε επίσης απαράδεκτη τη συνεχιζόμενη σφαγή του παλαιστινιακού λαού, τον αποκλεισμό της πρόσβασης σε τρόφιμα, νερό και ανθρωπιστική βοήθεια και τις επιθέσεις σε σχολεία και νοσοκομεία. Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες έχει ορίσει ένα πλαίσιο ειρήνης, με το οποίο συμφωνούμε:

- Είναι επιτακτική ανάγκη όλα τα μέρη -και όσοι έχουν επιρροή πάνω τους- να κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να αποτρέψουν περαιτέρω βία ή εξάπλωση των συγκρούσεων στην περιοχή.

- Όλοι οι όμηροι στη Γάζα πρέπει να απελευθερωθούν. Οι άμαχοι δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ανθρώπινες ασπίδες. Το Διεθνές Ανθρωπιστικό Δίκαιο, συμπεριλαμβανομένων των Συμβάσεων της Γενεύης, πρέπει να γίνεται σεβαστό και να τηρείται. Άμαχοι και στις δύο πλευρές πρέπει να προστατεύονται ανά πάσα στιγμή.

- Τα νοσοκομεία, τα σχολεία, οι κλινικές και οι εγκαταστάσεις του ΟΗΕ δεν πρέπει ποτέ να δέχονται επίθεση.

- Οποιαδήποτε λύση σε αυτήν την τραγική, από δεκαετίες εμπειρία θανάτου και καταστροφής, απαιτεί πλήρη αναγνώριση των συνθηκών τόσο των Ισραηλινών, όσο και των Παλαιστινίων, της πραγματικότητάς τους και των προοπτικών τους.

Λόγω της ειρηνευτικής ιδρυτικής μας ιστορίας, του σεβασμού μας για το Διεθνές Ανθρωπιστικό Δίκαιο, της ταυτότητάς μας ως μη κυβερνητική οργάνωση, σε συμβουλευτικό καθεστώς με την ECOSOC/ΟΗΕ, και την ακλόνητη ηθική μας στάση, ότι δίνουμε προτεραιότητα στη ζωή και τα παιδιά, επιβεβαιώνουμε τη δέσμευσή μας στο ψήφισμα 53/243 «Δήλωση και Πρόγραμμα Δράσης για έναν Πολιτισμό Ειρήνης», και επιβεβαιώνουμε ότι η θέση της ΟΜΕΡ πρέπει να ευθυγραμμιστεί με την πρώτη αρχή:

«Σεβασμός στη ζωή, τερματισμός της βίας και προώθηση και πρακτική της μη βίας μέσω της εκπαίδευσης, διάλογος και συνεργασία.»

OMEP Παγκόσμια Εκτελεστική Επιτροπή, 1η Νοεμβρίου, 2023

Διαβάστε εδώ την πρωτότυπη δήλωση στα αγγλικά

23 Απρ

Το συνοπτικό και αναλυτικό πρόγραμμα του 13ου Συνεδρίου της ΟΜΕΡ είναι διαθέσιμο από την ιστοσελίδα του Συνεδρίου:

https://www.omep.gr/πρόγραμμα/πρόγραμμα.html


 ExofylloProgramma L

20 Φεβ
Αγαπητά μέλη της ΟΜΕΡ,
σας ενημερώνουμε ότι η ημερομηνία υποβολής των εργασιών στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο της ΟΜΕΡ, που θα πραγματοποιηθεί 4-6 Μαίου 2023, στη Λεμεσό της Κύπρου, έχει πάρει παράταση. Η νέα ημερομηνία λήξης των υποβολών είναι 28/2/2021.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου:
http://omep.com.cy/europeanomepconference2023/
 
 
25 Ιαν

Ενημερώνουμε κάθε ενδιαφερόμενο/νη ότι στο πλαίσιο του προγράμματος VOICE και της συνεργασίας του με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας, θα πραγματοποιηθεί Επιμορφωτική ημερίδα με Βιωματικά εργαστήρια, την Δευτέρα 6/2/2023 στις 17:00-20:30, στο 11ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών «Παναγιώτης Κανελλόπουλος».

Το πρόγραμμα VOICE επικεντρώνεται στην παραγωγή και διάχυση εκπαιδευτικού υλικού με αντικείμενο την ενίσχυση της συμμετοχής των παιδιών στη λήψη αποφάσεων κατά την καθημερινή εκπαιδευτική διαδικασία (http://voice.web.auth.gr/). Στην επιμορφωτική ημερίδα θα παρουσιαστεί το εκπαιδευτικό υλικό που κατασκευάστηκε με στόχο την ενίσχυση της συμμετοχής των παιδιών στο καθημερινό εκπαιδευτικό έργο.

Επιστημονικώς υπεύθυνη του προγράμματος είναι η Σοφία Αυγητίδου, Καθηγήτρια Α.Π.Θ. και η επιμόρφωση διοργανώνεται από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με συνεργαζόμενο φορέα την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας (χρηματοδότηση του Ελληνικού Ιδρύματος για την Έρευνα και την Καινοτομία).

Το πρόγραμμα της ημερίδας μπορείτε να το δείτε πατώντας εδώ

Την πρόσκληση για την ημερίδα μπορείτε να την δείτε πατώντας εδώ

Για τη συμμετοχή σας στα βιωματικά εργαστήρια μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στους συνδέσμους που ακολουθούν.
1ο εργαστήριο: Πρακτικές ενίσχυσης της συμμετοχής των παιδιών στην καθημερινή εκπαιδευτική διαδικασία
Εισηγήτρια: Σοφία Αυγητίδου, Καθηγήτρια Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
2ο εργαστήριο: Ο ρόλος της νηπιαγωγού στην ενίσχυση της συμμετοχής των παιδιών στις οργανωμένες δραστηριότητες
Εισηγήτρια: Βασιλική Αλεξίου, Νηπιαγωγός, Δρ. Παιδαγωγικής
3ο εργαστήριο: Συμμετοχή των παιδιών στον εκπαιδευτικό προγραμματισμό: εφαρμογές στην προσχολική εκπαίδευση
Εισηγήτρια: Κυριακή Βέλκου, Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου 2ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ., Υποψήφια Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας
20 Ιαν
Αγαπητά μέλη και φίλοι/φίλες της ΟΜΕΡ,
 
σας ενημερώνουμε ότι έπειτα από αιτήματα ενδιαφερομένων εισηγητών/τριών για το 13ο Συνέδριο της ΟΜΕΡ, μετατέθηκε η ημερομηνία οριστικής υποβολής των εργασιών για την Παρασκευή 27/1/2023.
 
Η υποβολή μπορεί να γίνει από την ιστοσελίδα του Συνεδρίου: https://www.omep.gr/υποβολή-εργασιών.html
ή απευθείας στο σύνδεσμο: https://forms.gle/hDa5b9K4Th4GEBD78 
 
 
Η εγγραφή στο Συνέδριο μπορεί να γίνει από την ιστοσελίδα του Συνεδρίου: https://www.omep.gr/εγγραφές-πληροφορίες.html
ή απευθείας στο σύνδεσμο: https://rb.gy/mizrsh
 
 
Με εκτίμηση,
H Οργανωτική Επιτροπή του 13ου Συνεδρίου της OMEP
20 Ιαν
2nd ANNOUNCEMENT
 
“QUALITY AND EQUALITY IN EARLY CHILDHOOD EDUCATION AND CARE”
 
The Cyprus OMEP Committee has the honor to invite you to the European OMEP Conference “Quality and Equality in Early Childhood Education and Care” which will take place in Limassol, Cyprus.
 
The European Assembly will take place on the 3rd of May, 2023.
 
The dates of the European Conference will be between 4th and 6th of May, 2023 at the premises of Frederick University and Cyprus University of Technology.
περισσότερα...
12 Ιαν
Αγαπητά μέλη και φίλοι/φίλες της ΟΜΕΡ,
 
σας ενημερώνουμε ότι έπειτα από αιτήματα ενδιαφερομένων εισηγητών/τριών για το 13ο Συνέδριο της ΟΜΕΡ, μετατέθηκε η ημερομηνία οριστικής υποβολής των εργασιών για την Παρασκευή 27/1/2023.
 
Η υποβολή μπορεί να γίνει από την ιστοσελίδα του Συνεδρίου: https://www.omep.gr/υποβολή-εργασιών.html
ή απευθείας στο σύνδεσμο: https://forms.gle/hDa5b9K4Th4GEBD78 
 
Η εγγραφή στο Συνέδριο μπορεί να γίνει από την ιστοσελίδα του Συνεδρίου: https://www.omep.gr/εγγραφές-πληροφορίες.html
ή απευθείας στο σύνδεσμο: https://rb.gy/mizrsh
 
Με εκτίμηση,
H Οργανωτική Επιτροπή του 13ου Συνεδρίου της OMEP